Enaplast erbjuder produktion av termoplaster genom formsprutning, stansning samt olika typer av efterbearbetning. Vi kan till exempel erbjuda metallisering, märkning samt styckpaketering av din produkt.

Vi är ett familjeföretag beläget i Enköping. Vår verksamhet är att tillhandahålla legoproduktion till företag i Sverige och resten av Norden.

Enaplast har goda kontakter med verktygsmakare i både Sverige och Kina. Det innebär att vi kan tillgodose era krav på högkvalitativa och prisvärda formverktyg.

Till Enaplast kan alla som är intresserade av att producera i plast vända sig. Du är kanske innovatör och vill tillverka en helt ny produkt eller vill gå från att producera i stål till att producera i plast. Oavsett om du tillhör dessa kategorier eller inte hjälper vi dig med att gå från idé till löpande produktion.

Vår maskinpark består av tre formsprutor och täcker spannet 50 till 350 tons låskraft, vilket innebär att vi kan tillverka produkter i ett generöst storleksspann. De exakta storleksbegränsningarna varierar med produktens komplexitet, 350 ton räcker till de flesta kunders behov.

Är det stansning du är intresserad av kan vi berätta att vår kapacitet är stor även här. I vår helautomatiska stans kan vi tillverka detaljer av varierande storlek och material såsom gummi, plast och läder.

Som vår kund kommer du att märka att det inte bara är vår maskinpark som är flexibel. Vi arbetar med enkel och rak kommunikation. Som vår kund har du hela tiden bara en kontaktperson som hjälper dig, vilket innebär att det blir enklare för dig.

Har du fler frågor om plastens möjligheter? Har du en uppfinning du vill ha hjälp att realisera? Betalar du idag överpriser för att tillverka i metall?

Hör av dig till oss på Enaplast med en förfrågan så hjälper vi dig att komma igång.